注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

懂得享受生活,品味人生四味

用心做事,真诚做人,歆妍撞彩,炫酷地带

 
 
 

日志

 
 

男人眼中最難頂的野蠻行為!  

2013-09-20 11:39:40|  分类: 感悟人生 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

男人眼中最難頂的野蠻行為! - 歆研撞彩 - 懂得享受生活 品味人生四味

 

 

 

周不時到聽到男性朋友「呻」女友有啲行為好野蠻,唔想呢啲野蠻行為成為你同男友分手嘅導火線,就要細讀呢篇文章啦!

 
1. 分分秒秒「陪」住你
唔理男友喺公司 / 地鐵 / 巴士,當你要求傾視像電話就要佢即刻同你傾。更甚者,有女生要男友喺屋企打住機時都開住webcam,務求要男友分分秒秒都「陪住」自己。
 

男人眼中最難頂的野蠻行為! - 歆研撞彩 - 懂得享受生活 品味人生四味

2. 宣示主權曾經聽過有女仔為咗要宣示「主權」,要男友掛住條鬆弛熊電話繩,男友唔肯佢就發嬲,最後嗰位男生被迫就範,俾朋友笑咗一排。
3. 男友出trip都要嬲
男友工作繁忙,經常要出trip佢都唔想,身為女友唔體諒之餘,仲要埋怨佢陪唔到自己。最恐怖係,男友做到三更半夜,都要迫佢晚晚都同自己傾電話,仲要唔係傾兩句嗰隻,結果男友攰到傾傾吓瞓着咗……
 
4. 威迫交出密碼「如果你係無嘢嘅話,怕咩俾晒你啲密碼我?」/ 「你唔肯俾你啲密碼我,即係唔愛我啦。」即係咁,如果你威迫男友交出所有電郵 / Facebook / 微博嘅密碼,喺男生嘅角度,就代表你唔信佢 / 唔尊重佢。對男生嚟講,信任真係好重要。 
 
  评论这张
 
阅读(45)| 评论(2)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017